Görüş Bildir
Haberler
Bu Devran Hep Böyle Dönmedi! Geçmişte Fırtınalar Estiren Bugünlerin Kayıp 13 Erkek Başrolü

etiket Bu Devran Hep Böyle Dönmedi! Geçmişte Fırtınalar Estiren Bugünlerin Kayıp 13 Erkek Başrolü

Bir dönem televizyon dizilerinin ve filmlerinin aranan yakışıklı yüzleri, zamanla ekranlardan kaybolmaya başladı. Bugüne kadar bir çok ismin kaybolduğu sektörden, son dönemde kaybolanlarını sizler için araştırdık. İşte son dönemde ekrandan bir gidiş giden ve haber alınamayan yakışıklı başrol oyuncuları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mehmet Ali Alabora

1. Mehmet Ali Alabora

Bir dönemin Memoli’siydi. Herkesin tanıdığı ve ekrana en çok yakıştırdığı oyunculardandı. 'Kara Melek' ve 'Yılan Hikayesi' ile fırtınalar estiren oyuncu, televizyon ekranlarından uzaklaştı. Dönem dönem tiyatro ve sinema filmlerinde rol almaya devam ediyor.

2. Haluk Piyes

2. Haluk Piyes

'Eylül', 'Sahte Prenses' ve 'Pars' dizileriyle geleceğin en iyi oyuncularına aday gösterilen Haluk Piyes de ortalarda pek gözükmeyen isimlerden. 

Dizi sektöründe çok aktif olmayan oyuncu 2012 yılında 'M.u.c.k' dizisinde rol aldı. Devamında ise çeşitli filmlerle sektörden kopmamaya çalıştı.

3. Yağmur Atacan

3. Yağmur Atacan

Sektörü tamamen bırakan isimler arasında yer alıyor. 'Doktorlar', 'Çılgın Dershane' ve 'Lise Defteri' ile oyunculukta başarıyı yakalayan Yağmur Atacan, sinema ve televizyon ekranlarından uzaklaştı. Şimdi ticaretle uğraşıyor.

4. Arda Kural

4. Arda Kural

Yerli Leonardo DiCaprio olarak bilinen oyuncu 'Eyvah Kızım Büyüdü', 'Lise Defteri' ve 'Emret Komutanım' dizileriyle adını zirveye çıkardı. 

Geçtiğimiz yıllarda Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde psikolojik tedavi gördü.

5. Mehmet Akif Alakurt

5. Mehmet Akif Alakurt

'Hacı', 'Sıla' ve 'Adanalı' dizileriyle bir dönem Kıvanç Tatlıtuğ'a ve Kenan İmirzalıoğlu'na rakip gösterilen oyuncu da son dizileri tutmadığı için sektörden uzaklaşan isimler arasına girdi. En son oyunculuğu bırakıp yurt dışına yerleştiği iddiaları ile gündeme geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kayra Şenocak

6. Kayra Şenocak

'Aynalı Tahir' dizisiyle sektöre giriş yapan oyuncu bir dönem sunuculuk yaptı. Dönem dönem çeşitli dizi ve sinema filmlerinde rol alsa da eskisi gibi o da popülerliğini koruyamayan isimler arasına girdi.

7. Toprak Sergen

7. Toprak Sergen

'Bizim Aile', 'Baba Evi' ve 'Aşkın Dağlarda Gezer' dizileriyle genç kızların kalbini çalan oyuncu günümüzün kayıp isimleri arasında yer alıyor.

8. Karahan Çantay

8. Karahan Çantay

Best Model yarışması sonrası şöhreti yakalayan oyuncu, bir dönem Sibel Can ve Hakan Ural’ın rol aldığı dizilerde oynadı. 'Sibel', 'Zehirli Çiçek' ve 'Böyle mi Olacaktı' dizilerindeki performansı ile dikkat çekmesine rağmen ortalardan kayboldu. En son yurt dışına yerleştiği ile ilgili haberlerle gündeme geldi.

9. Yiğit Özşener

9. Yiğit Özşener

İlk olarak onu 'Üzgünüm Leyla' ile tanıdık. 'Estağfurullah Yokuşu', 'Dudaktan Kalbe' ve 'Ezel' dizileriyle dikkat çekti. Devamında birçok projede yer almasına rağmen istikrarlı olamadı. O da diğer meslektaşları gibi popülerliğini arttıramadı.

10. Cem Davran

10. Cem Davran

'Ruhsar' dizisinden 'Balalayka' filmine kadar pek çok projede yer alan Cem Davran da bir zamanlar başrol için aranan isimler arasındaydı. Çok sayıda film ve tiyatro oyununda görev alan oyuncu 2014 yılından beri ekranlarda gözükmüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kaan Girgin

11. Kaan Girgin

Herkes onu 'Ayrı Dünyalar' dizisi ile tanıdı. 'Dikkat Bebek Var' dizisindeki rolü ile dikkatleri üzerine çekti. Sonrasında birçok dizide rol alan oyuncu da bir dönem başrol için aranan ekran yüzleri arasındaydı.

12. Ziya Kürkürt

12. Ziya Kürkürt

'Kaygısızlar', 'Yeter Anne' ve özellikle 'Kara Melek' dizisindeki oyunculuk performansı ile herkesin beğenisini topladı. Etkin bir şekilde dizi ve filmlerde rol almaya devam eden oyuncu son yıllarda tiyatro alanında adından söz ettiriyor.

13. Serhan Yavaş

13. Serhan Yavaş

2000’li yılların başında ve sonlarına doğru 'Örümcek', 'Yemin' ve 'Unutulmaz' dizileriyle popüler olan oyuncu en son 2013 yılında 'Adını Kalbime Yazdım' dizisi ile ekranlara geldi. Ekran ömrü kısa süren diziden sonra ünlü oyuncu ortalarda gözükmedi.

Facebook sayfamızı takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
246
91
76
31
27
25
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eylül Kutlay

Yiğit Özşener, Türk televizyonlarına iki beden fazla geldi.

Deniz Kara

bencede

Zuhal Ünal

Arda Kural'ın durumunu öğrendiğimde moralim çok bozulmuştu neyse ki iyileşmiş şükürler olsun:)

şeyşey

lan ben o 4. yü nasıl hiç görmem türk değildir lan o türkmü o sahip çıkın lan ona

Hilal Turan

4. Yaşlandı göbeklendi kelleşti o eski resim dur hemen heyecan yapma.